Over ons

Defisat Solar > Over ons

Defisat is lid van PV CYCLE BELGIUM.  PV CYCLE BELGIUM is opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk, heeft tot doel de uitvoering van de aanvaardingsplicht voor zonnepanelen te organiseren namens al haar leden. PC Cycle is het enige terugnamesysteem voor zonnepanelen dat wordt gesteund door de Belgische overheid.

In 1985 is Defisat opgericht als distributeur van satelliet- en multimedia materiaal. Sinds 2008 is Defisat ook actief als distributeur en installateur van zonnepanelen. In 2011 zijn de infrarood panelen, als logisch gevolg op de zonnepanelen, de familie komen vervolledigen.

Vanaf 2013 zijn wij ook erkend distributeur van DJI – drones. Wij bieden u graag onze kennis en ervaring aan voor al uw “groene energie” projecten. Samen met u gaan we op zoek naar de voor u ideale installatie met het hoogste rendement. Wij helpen u bij de berekening, aankoop, installatie en administratieve afhandeling.Defisat Solar staat garant voor een vlotte uitvoering van de werken (in eigen beheer), technische opvolging en een uitstekende dienst na verkoop. Talloze gezinnen gaven ons reeds hun vertrouwen!

Door vast te houden aan onze primaire doelstellingen en onze bewuste keuze voor kwalitatief hoogstaande producten blijven wij u in de toekomst de beste kwaliteit, hoogste garantie en een uitstekende service bieden. Dat u als klant op de eerste plaats komt spreekt voor zich!

Scroll Up