Zonnepanelen installaties

Defisat Solar > Solar

Ondanks het prosumententarief blijven zonnepanelen een interessante investering! Het prosumententarief is alleen geldig in Vlaanderen en misschien binnen 5 jaar in Wallonie en telt niet in Brussel (hier krijgen de klanten nog groenestroomcertificaten!)

Zonnepanelen zetten licht om in gebruiksklare elektriciteit. Een fotovoltaïsche installatie (PV-installatie) bestaat uit zonnepanelen, een dak montage systeem, bekabeling en minstens 1 omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. De opgewekte elektriciteit kan u ter plaatste gebruiken voor uw televisie, wasmachine, verlichting, enzovoort.

Defisat Solar werkt met verschillende merken en types zonnepanelen.Tijdens een bezoek ter plaatse wordt, afhankelijk van ligging en oriëntatie, bekeken welk type paneel voor u het meest rendabel zal zijn.De plaatsing van een installatie duurt, onder normale weersomstandigheden, 1 dag. Zonnepanelen heb je al vanaf 4.000 euro, geplaatst en gekeurd.

De terugverdientijd bedraagt ondertussen minder dan 8 jaar.Reken steeds op 12 tot 25 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 25 jaar! Ondanks het prosumententarief blijven zonnepanelen een interessante investering! Defisat Solar is operationeel in heel België. Wij komen graag ter plaatse voor een vrijblijvende offerte

Technische fiches

Wij plaatsen 2 merken van omvormers :

SMA (NLFR)

SOLAREDGE (FR)

Wat is een omvormer?:

Scroll Up